Wednesday, February 15, 2006

ek$i sozluk backup $eysi

toplamda yaklaşık 20900 adet dosya bulunacak zipin içinde. zipi açtığınzda yaklaşık 150mbyte'a çıkacaktır endişelenmeyin. açtıktan sonra zip içeriğini extract ederken sürükle-bırak yapmak yerine "extract to" üzerinden dışarı alarak efendi bir gidiş sergileyin, mutlu olacaksınız...

bu backupları daha da düzgün almak isterdim ancak bağlantımızın kısıtlılığı nedeniyle, istediğim gibi olmadı. 99 yılında girilmiş olup da 15 şubat 2006 günü karşımızdan geçit töreniyle geçen bazı başlık ve entryler karşınıza çıkmayabilir, şimdiden özür dilerim, tamamıyla kontrolüm dışında gelişmiştir ne geliştiyse. özellikle son dakikalarda girilen bazı entryleri kaçırmış olmak hiç hoş durmadı.

zip içinde "index.asp@a=td&p=114.htm" gibi isimleri olanlar, "günün entryleri" listesinin sayfaları olmaktadır. onları çift tıklayıp açtığınızda karşınıza çıkan listedeki başlıklara tıklarsanız, yeni bir sayfada açılırlar.

ancak en mantıklısı =>""default0.html""<= dosyasını açıp, normal bir şekilde sözlükte dolaşıyormuş gibi, offline vaziyette sözlük 99 içinde dolaşmaktır. ancak, özellikle "bugün" kısmının ilk 2-3 sayfasındaki linklerden çalışmayanlar olabilir, son dakikada yetişmemeleri ile ilişkili olacaktır. onun dışındaki tüm sayfaların sorunsuz olacağına inancımız sonsuzdur...

nostalji güzeldir diyerek şeyimi şey yapıyorum, iyi eğlenceler... buyrunuz ikinci link (neden ilk link yok diyenlere: ilk link ham dosyalardan oluşuyordu, html içerikli olsun, kolay kullanılsın dedim, fena mı etmişim?):

rapidshare/es99speehhz

isteyenler için ed2k linki ise: ed2k/es99speehhz

3 Comments:

Blogger 5980141 said...

spina, $imdi sana ibadet etmek icin ne yapmam gerekiyor cozemedim. secdeye vardim ama pek olmadi sanki, feedback alamiyorum.

7:43 AM  
Blogger S. Pubica said...

http://rapidshare.com/files/176683264/eksi_sozluk_1999_by_SpinaPubica_export_edilmis_html_halinde.zip

adres budur...

10:20 PM  
Blogger derya ege said...

bunu çalışan bir linkle alabiliyor muyuz?

3:03 AM  

Post a Comment

<< ana sayfa