Friday, February 17, 2006

sozluk99


her $eyden once, contributors ba$liginda adi gorunen gorunmeyen, yolladiklari capture'larla blog'umuza i$tirak eden herkese sonsuz te$ekkurlerimi sunuyorum. di$ardan yollanan ancak yayimlamadigim bir kac capture, zaten blog'da bulundugundan oturu yayimlanmadi - yogun mesaj aki$i icersinde nick'lerini hatirlamamin imkansiz oldugu ki$ilere de bu vesileyle tekrar te$ekkur etmeyi bir borc bilirim.

bilindigi uzere, ek$i sozluk yedinci yil nostalji sekansi muddetince alinan tum capture'lari tek bir kaynak altinda toplamayi amaclayan kolektif blog'umuz amacina ula$mi$ gorundugunden son bir post ile kapatmayi uygun gordum. $u dakikadan sonra yollanmadik capture kalmami$ oldugundan [ki aramizda sozluk'u download edenler var - koyduk buraya da.] artik blog bunyesindeki yorumlarla bir sozluk muzesi tadi yakalamanin vakti gelmi$tir demek istiyorum - blogger uyesi olan herkes capture'larin altina diledigi yorum yapabilir, beraber olu$turdugumuz bu hatirati canli tutabilir, tutmalidir hatta.

index'te gorunen bu son post uzerinden, ilk defa ziyaret edecekler icin bir kac link vermekte fayda var, onlari aktarayim:

-

spinapubica'nin html tabanli sozluk kaydi icin:
(bkz: ek$i sozluk backup $eysi)

luzumsuzadam'in capture pack'i icin:
(bkz: capture ar$iv)

robin'in 130 capture'lik pack'i icin:
(bkz: 130 kisim tekmili birden)

ciƩmori'nin 139 capture'lik pack'i icin:
(bkz: dosya: 139 capture)

-

[ hepsini goster / $ubat 2006 ar$iv ]

-

(bkz: sozluk99)

-

sevgiyle kalin. :}